Βιογραφικό

Γενικός Χειρουργός

Ο  Δρ. Μανώλης Γερογιώργης είναι Διευθυντής χειρουργικής κλινικής και ασκεί την κλασική και λαπαροσκοπική χειρουργική σε όλο της το φάσμα για περίπου 23 χρόνια, σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα. Στην ογκολογία κάνει χρήση ραδιοσυχνοτήτων, τα τελευταία 11 χρόνια.

Η αναγόρευση του ως διδάκτωρ του πανεπιστήμιου Αθηνών έγινε το 2003. Παράλληλα συμμετέχει σε σημαντικά ερευνητικά πρωτόκολλα, όπως μεταξύ άλλων η λαπαροσκοπική, δια χειρός υποβοηθούμενη - πειραματική - υφολική γαστρεκτομή και χαμηλή προσθία εκτομή και η μελέτη επιθηλίου χοληδόχου κύστης σε χολολιθίαση.

Είναι μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας

 

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει μία μονογραφία, τη διδακτορική του διατριβή με θέμα "Mελέτη του επιθηλίου χοληδόχου κύστεως σε χολολιθίαση" το 2003 , 15 κεφάλαια ιατρικών βιβλίων, 22 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και 47 ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια.

Εφαρμόζει με την επιστημονική του ομάδα  πλήθος πρωτοποριακών και εξελιγμένων τεχνικών τόσο στην κλασική, όσο και στην ελάχιστα τραυματική χειρουργική (minimally invasive surgery).
Dr. Μανώλης Γερογιώργης

Γενικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής

Επικοινωνήστε μαζί μου για

περισσότερες πληροφορίες

Καλέστε για ερωτήσεις στο
ή στείλτε email στο
Dr. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΩΡΓΗΣ
  • Γενικός Χειρούργος
  • Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Διευθυντής του Χειρουργικού Τμήματος
    στην "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ"

Gerogiorgis